top of page

to 02. marrask.

|

Koko Jazz Club

Timo Lassy Trio

Timo Lassya voi hyvällä syyllä kutsua maamme valovoimaisimmaksi jazz-artistiksi. Saksofonisti-säveltäjä-yhtyeenjohtaja on saavuttanut niin liveyleisön ja levynostajien kuin kriitikoidenkin jakamattoman suosion.

Timo Lassy Trio
Timo Lassy Trio

Paikka & aika

02. marrask. 2023 klo 19.00

Koko Jazz Club, Hämeentie 3, 00530 Helsinki, Finland

Tietoa tapahtumasta

Liput Kokon nettisivuilta 25€

Liput ovelta 30€

Liput Tiketistä 25€ + toimituskulut

HUOM! Jatkossa Koko Jazz Clubin liput ovat ennakkoon ostettuna edullisempia kuin ovelta ostettuna. Suosittelemme ostamaan liput etukäteen.

Ovet klo 18 / Konsertti klo 19

Timo Lassya voi hyvällä syyllä kutsua maamme valovoimaisimmaksi jazz-artistiksi. Saksofonisti-säveltäjä-yhtyeenjohtaja on saavuttanut niin liveyleisön ja levynostajien kuin kriitikoidenkin jakamattoman suosion. Hänen musiikissaan korostuvat huippuunsa hiottu yhtyesoittaminen, vahvat sävellykset sekä ilmaisuvoimainen live-energia.

Konsertissa kuullaan uusinta hänen kokoonpanoistaan: Lassyn, basisti Ville Herralan ja rumpali Jaska Lukkarisen muodostamaa Trioa, joka julkaisi ylistystä keränneen debyyttilevynsä 2021. Helsingin sanomat kehui We Jazz Recordsin julkaiseman Trio-albumin viiden tähden arvoiseksi ja suitsutus jatkui pian kansainvälistä mediaa myöten.  

Timo Lassy, saksofoni

Ville Herrala, kontrabasso

Jaska Lukkarinen, rummut

Liput

 • Pääsylippu

  25,00 €
  Myynti on päättynyt
 • Sibis-lippu

  Tähän lippuun ovat oikeutettuja vain Sibiksen jazzosaston nykyiset opiskelijat

  10,00 €
  Myynti on päättynyt

Yhteensä

0,00 €

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page