top of page

to 12. jouluk.

|

Helsinki

WE JAZZ 2013: ROY ASSAF – JASKA LUKKARINEN NYCONNECTION (US/FI), WE JAZZ RISING STAR 2013

New Yorkissa vaikuttavan pianisti Roy Assafin ja rumpali Jaska Lukkarisen yhdessä luotsaama kvartettikokoonpano tekee odotetun paluunsa Helsinkiin ja lisäksi lavalalla nähdään ensimmäinen We Jazz Rising Star -palkinnolla huomioitu kombo.

WE JAZZ 2013: ROY ASSAF – JASKA LUKKARINEN NYCONNECTION (US/FI), WE JAZZ RISING STAR 2013
WE JAZZ 2013: ROY ASSAF – JASKA LUKKARINEN NYCONNECTION (US/FI), WE JAZZ RISING STAR 2013

Paikka & aika

12. jouluk. 2013 klo 21.00

Helsinki, Hämeentie 3, 00530 Helsinki, Finland

Tietoa tapahtumasta

NYConnection nähdään Kokolla miehistöllä Roy Assaf (piano), Jaska Lukkarinen (rummut), Jussi Kannaste (saksofoni) ja Antti Lötjönen (basso). Kyseessä on reilu vuosi sitten Jazzliiton kiertueella yleisöjään hurmannut versio Party of Four -albumin julkaisseesta kvartetista. Vuorovaikutus, musiikillinen dynamiikka ja monipuoliset vaikutteet ovat NYConnection-soundin rakennuspalikoita. Yhtyeeltä on luvassa uutta materiaalia piakkoin, joten myös We Jazz 2013 -keikalla kuullaan taatusti tuoretta musiikkia.

Torstai-illan avaa ensimmäinen We Jazz Rising Star -palkittu kokoonpano, joka julkistetaan marraskuussa. Palkinnon tarkoitus on nostaa framille ja auttaa eteenpäin uusia kotimaisia jazztekijöitä ja siihen sisältyy tukea We Jazzilta konseptoinnin, konsultoinnin, suunnittelun ja tiedotuksen puitteissa. Valitulle yhtyeelle tarjotaan tukea levytysuransa alussa ja samalla mahdollisuus esittäytyä yleisölle osana joulukuun tapahtuman kovatasoista kattausta.

We Jazz 2013 on uusi viikon mittainen jazztapahtuma Helsingissä 9.-14.12. Sen puitteissa koetaan kolme iltaa Koko Jazz Clubilla 10.12., 12.12. ja 13.12. Ohjelman kokonaisuudessaan löydät osoitteesta www.wejazz.fi/2013.

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page